Dijana Šuker • dijana@fitlook.net • 098/ 1921 900

Mobile menu

Cell Activator

Cell Activator - Aktivator stanica

Pomaže stanicama u iskorištavanju esencijalnih hranjivih tvari iz hrane i proizvodnji tjelesne energije.
Pomaže tijelu da optimalno funkcionira. Mješavina vitamina B1, B2, 66, zelenih algi, kineskih gljiva i ostalog Ijekovitog bilja. Preporučuje se svima, a posebno onima koji smanjuju unos kalorija u tijelo (programi mršavijenja).

 

Pomoć vašim stanicama u iskorištavanju esencijalnih hranjivih tvari

Cell Activator djeluje uz sve ostale proizvode Herbalife, pomažući da se postigne maksimalna apsorpcija raznih hranjivih tvari iz svakog od proizvoda -zaista zadivljujuće!
Svježe povrće i Formula 1 samo su dva primjera odličnih izvora nekih od esencijalnih hranjivih tvari koje su potrebne da bi naša tijela ispravno funkcionirala. Cell Activator sadrži biljke, B-vitamine i minerale čija je namjena pomoći da te hranjive tvari budu apsorbirane u naše stanice.

Kako funkcionira Cell Activator?

Svaka stanica u tijelu je kao mala kemijska tvornica koja mora obaviti dva glavna zadatka: 1 Osloboditi energiju u obliku ATP (adenozin-trifosfata) kroz niz biokemijskih procesa poznatih kao Krebsov ciklus i oksidativna fosforilacija. 2 Koristiti energiju za obavljanje svoje funkcije, bilo da se radi o stanici mozga, jetre ili pluća. Bez redovne opskrbe esencijalnim hranjivim tvarima to oslobađanje energije na staničnoj razini može biti inhibirano. Zbog loše ishrane, loše probave ili visokih razina stresa mnogi ljudi ne uspijevaju opskrbiti svoje tijelo dostatnim količinama tih esencijalnih hranjivih tvari. Posljedica može biti smanjenje proizvodnje energije, te naše stanice mogu ostati bez dostatne energije za ispravno funkcioniranje.

Svojstva ključnih sastojaka

Zelena alga (Chlorella) je koncentrirani izvor ishrane koji mnogi smatraju super-junakom ishrane i jednom od najhranjivijih biljaka na planetu! Na Zemlji postoji već više od 2,5 milijarde godina. Potvrđeno je da zelena alga uzgojena u svježoj vodi sadrži najveće poznate koncentracije klorofila. Chlorella daje visoke razine beta karotina, vitamina B 12, željeza, RNK, DNK i proteina. Mnoge od ovih hranjivih tvari smatraju se esencijalnim komponentama proizvodnje energije u svakoj od stanica kroz Krebsov ciklus i oksidativnu fosforilaciju. Chlorella je isto tako poznata zbog svojih svojstava čišćenja i pročišćavanja. Kalcijev citrat je važan makromineral za sve organe, a isto tako ima važnu ulogu u Krebsovom ciklusu. Jabučna kiselina, voćna kiselina koja se dobiva iz jabuka, bitna je u oblikovanju stanične energije. Gljiva Shitake ima veliku nutricionističku vrijednost, sadrži mnogo vitamina B-kompleksa, uključujući B1, B12, nijacin (B3) i pantoteničku kiselinu (B5), koji su nužne komponente Krebsovog ciklusa i oksidativne fosforilacije. Vitamini B1, B2 i B6 esencijalne su hranjive tvari potrebne za uspješno generiranje energije u mnogim segmentima proizvodnje energije u Krebsovom ciklusu i u oksidativnoj fosforilaciji. Kajenska paprika sadrži kapsaicinsko ulje za koje se vjeruje da pomaže organizmu pri učinkovitijem apsorbiranju i asimiliranju hranjivih tvari iz hrane. Capsaicin može isto tako imati termogenički učinak. Minerali cink, magnezij i bakar su esencijalne hranjive tvari koje imaju važnu ulogu u pravilnom održavanju stanične energije.

Način upotrebe:

Jedna tableta dnevno za vrijeme glavnog obroka ili uvečer prije spavanja.

Proizvode možete naručiti putem online obrasca, putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , SMS ili pozivom na broj 098/1921 900.
Narudžbe zaprimamo i obrađujemo 24 sata tijekom cijelog tjedna. Dostava i plaćanje su putem pouzeća, dok je dostava za grad Zagreb i okolicu besplatna!

Da biste vidjeli cijenu proizvoda potrebno je imati pristupne podatke. Ukoliko ih nemate registrirajte se. Ako ste registrirani korisnik, logirajte se.
Za sve upite zovite 098/1921 900 - vaš centar Fitlook.

Cijena: cijena je vidljiva samo registriranim korisnicima, molimo logirajte se!