Dijana Šuker • dijana@fitlook.net • 098/ 1921 900

Mobile menu

Hrana budućnosti

Toliko različitih izvještaja...

Jedite ovo, nemojte jesti ono, maslac ili margarin, polumasno-nemasno, bjelančevine ili ugljikohidrati - nemojte mješati hranu koja nije kompatibilna, pijte dvije litre vode dnevno - ili je to bilo osam čaša? Jedite zelenje, izbjegavajte previše crvenog mesa, ne previše jaja, popis beskonačan! Dođe li vam da vrištite...ne možete odlučiti tko je u pravu, a tko u krivu? Pomoć je pri ruci - u svoj toj zbrci imamo iznenađujuće rješenje za vas.
Višenamjenska funkcionalna hrana, superhrana... Smišljena da vam pomogne postići optimalno zdravlje; hrana budućnosti preoblikovana u frape ili shake i prepuna dobrih stvari!
Funkcionalna hrana je hrana budućnosti, napravljena da organizmu pruži svu energiju i hranjive tvari potrebne za optimalne rezultate. Vaš moderan način života zahtijeva rješenja za niz izazova povezanih sa zdravljem; Formula 1 je dorasla svakoj situaciji.

Paziti što jedemo

Čitate novine, slušate vijesti na televiziji. Svi vam oni govore da je presudna uravnotežena prehrana, da trebate paziti što jedete - izbjegavati kemikalije, konzervanse, nekvalitetnu hranu - no isto tako, najstrašnije što saznajete je da hrana danas ne sadrži sve hranjive tvari koje bi trebala sadržavati - način poljoprivrede, skladištenje, prijevoz i prerada hrane mogu uništiti mnogo dobroga u namirnicama. Dakle, što možete jesti - što je vrijedno da se jede?! Rješenje: Formula 1 nudi nenadmašan broj sastojaka - kao što ste već vidjeli, oni su znanstveno uravnoteženi da bi zadovoljili potrebe vašeg tijela za hranjivim tvarima. Formula 1 je oblikovana za one koji svojem tijelu žele dati najbolju mogući ishranu.

Uspjeh u kontroli težine sa dva frapea

Pokušali ste držati dijetu i ni jednom niste uspjeli? Pali ste u zamku yo-yo učinka - masno tkivo dolazi, masno tkivo odlazi! Vaše tijelo je poput stroja s mnogo izvora energije i ako osjeti da ga izgladnjujete (jer ste tako ponosni na to da jedete mnogo manje), usporit će metabolizam upravo toliko da sačuva dragocjenu energiju (spremljene masti). Vi u međuvremenu prestajete sa dijetom jer ste došli do mukotrpnog zastoja. To je velika pogreška, ubrzo ćete početi vraćati sve izgubljene kilograme i još koji kilogram na sve to dodati. Zašto? Tijelo treba nahraniti, jer ste mu dijetom oduzeli hranjive sastojke, oduzeli ste gorivo i energiju. Tijelo mora sve to nadoknaditi!
Uspješna dijeta se provodi stalno, s hranom koja je puna hranjivih tvari. Dosljednost pomaže da se tijelo postupno i nježno prilagodi novoj ishrani. Ne očajavajte, vaš najbolji prijatelj na tom putu je najbolja od svih hrana za kontrolu težine - Formula 1 bogata hranjivim tvarima. Jednostavno svakoga dana dva normalna obroka zamjenite frapeima od Formule 1, a jedan obrok pojedite normalni uobičajeni vaš zdravi obrok. Primerice, možete zamjeniti s frapeima doručak i večeru ili doručak i ručak, a treći je obrok vaš po vašem odabiru kao svakoga dana. Već 23 godine Formula 1 je zadržala svoju svjetsku reputaciju kao vodeće rješenje za one koji su na dijeti - jednostavna je i djeluje!

Vrhunski međuobrok

Uobičajena situacija - krči vam u želucu, nemate vremena ili energije za pripremu cjelovitog međuobroka, pa se umjesto toga zadovoljite jednostavnim grickalicama - nešto od onih nezdravih stvari zasićenih šećerom i mastima, punih kalorija. Rješenje: u svojem kuhinjskom ormariću uvijek imajte kutiju mješavine za napitak Formula 1. U svoj mikser stavite 250 ml hladnog mlijeka ili jogurta, žlicu mješavine za napitak i par komadića sočnog voća, promješajte i za dvije minute gotov je ukusan, hranjiv i zadovoljavajući međuobrok za svakoga.

Brz tempo života

Što je zajedničko majci dvoje male djece i direktoru na visokom položaju? Oboje jedu međuobroke u trku! Njihov hektičan način života predstavlja dodatan napor za njihova tijela. Što bi trebali učiniti? Odabrati superhranu koju mogu ponijeti svuda sa sobom, koja se brzo i lako spravlja i puna je hranjivih tvari. Samo je jedna vrijedna odabira - Formula 1.

Moćno gorivo za sport

Aktivni ljudi trebaju hranu koja daje vrhunsku energiju. Formula 1 je savršen izbor. Ona osigurava vrhunsko gorivo koje čisto izgara, lako se apsorbira i asimilira. Formula 1 je znanstveno razvijena hrana koja pruža uravnoteženu mješavinu bjelančevina, ugljikohidrata, masti, vitamina, minerala i vlakana, kako bi aktivno tijelo dobilo sve hranjive tvari potrebne za optimalno funkcioniranje.

Budućnost počinje ovdje!

Formula 1 predstavlja nadmoćno rješenje za svakodnevne potrebe organizma za hranjivim tvarima.